[RESOLVED] How to blind recover from no HDMI output after bios edit

If you're having trouble with your LattePanda, here's the place to get help.
Forum rules
    Post technical issues here.

    - Discussion tone should be kept polite and focused on facts
    - Vulgar language or flaming constitutes an instant ban
    - Please note we cannot support PM requests for help
    - Members are asked to post in English only so that posts can be well received and properly monitored
    - You can find the RMA guide [here]
    - Please check if your question has already been answered before opening a new thread. If it has not, please verify the following:


    - Have you tried a hard reset?
    - Are you using a 5V@2A+ power supply and a high quality USB cable?
    - Have you tried powering the board through the CN2 headers?
    - Have you tried a cooling solution such as a fan or heatsink?
    - Have you tried reinstalling drivers?
    - Have you tried reloading the operating system?
    - Have you tried flashing the BIOS?
    - Are you able to flash the BIOS at the hardware level?

    If you have not found a solution, post a new issue. To speed up the process please let us know:
    - Have you tried the solutions listed above?
    - What board are you using? Standard (2GB RAM/32GB eMMC) or Enhanced (4GB RAM/64GB eMMC)?
    - Have you tried any other solutions?
    - How long have you had your board for?
    - When did you first boot your board?
    - Did it work ok before the issue occurred or has the issue always been there?
    - Use images and videos to help us understand the issue where possible

    If you are seeking RMA:
    - Please open a new topic rather than hijacking someone else's thread
    - Mark RMA posts with [DEFECTIVE] + <helpful description of issue>. We can then approve/disapprove each request
    - Completed RMA cases will be marked with [CLOSED]
    You can find the RMA guide [here]

    Resolved Issues
    - If you manage to fix an issue, please share your solution for the good of the community. It could help someone else in future.
    - If an issue is resolved the thread should be marked as [RESOLVED]. We can then sticky the thread to help people in future.

    What does troubleshooting support?
    - Hardware queries
    - Hardware issues that weren’t caused by you, e.g DOA board
    - Windows 10 specific issues
    Post Reply
    User avatar
    Xboxclassic
    Posts: 6
    Joined: Mon Mar 27, 2017 12:32 pm

    Mon Mar 27, 2017 12:43 pm

    1. Remove/Unplug all external Drives. (Except an external DVD-Rom if you have one connected !)
    2. Power on Unit (If you have an external DVD-Rom Drive it will make a Spin-up noise indicating unit is on )
    press escape a few times until numlock led/light on keyboard stops flashing.
    ---Still no screen - Relax you have already entered the bios mode even though you can not see anything yet !---
    3. Press F3 key
    4. Press Enter Key
    5. Press F4 Key
    6. Press Enter Key

    User avatar
    LattePanda
    Site Admin
    Posts: 1708
    Joined: Wed Jan 20, 2016 9:09 am

    Tue Mar 28, 2017 3:30 am

    thanks for sharing, stickied!
    We are the fans of LattePanda ! :lol:

    User avatar
    Kellman616
    Posts: 31
    Joined: Fri Feb 24, 2017 7:11 am

    Mon Sep 18, 2017 8:57 am

    LOL :D Useful!!

    User avatar
    Coco Xia
    Posts: 69
    Joined: Wed Aug 02, 2017 8:36 am

    Wed Nov 22, 2017 2:30 am

    Really useful, thanks. i just fixed my problem follow this. :lol:

    User avatar
    LattePanda
    Site Admin
    Posts: 1708
    Joined: Wed Jan 20, 2016 9:09 am

    Thu Nov 30, 2017 9:36 am

    @Xboxclassic
    Repaired some boards with no HDMI output. Many thanks. :D
    We are the fans of LattePanda ! :lol:

    User avatar
    Xboxclassic
    Posts: 6
    Joined: Mon Mar 27, 2017 12:32 pm

    Thu Jan 25, 2018 3:33 pm

    Thanks for all the positive feedback from all users of the LP.
    (Also the Moderators of the site)

    Very Much Appreciated! :D

    I am still working out how far you can actually Push the LP to where it is Stable and Fast.
    Specifically with use for Gaming and Media in mind.

    The default settings are perfect as they stand for most use. 8-)

    Though I have Noticed a Few Games and Videos seem to Lag at times.
    Hence the Push or Overclock if you will.

    I can only do this in my spare time as other issues come first.
    Will Let you all know in the very near future of Range to entered.!
    Thanks Again

    Xboxclassic !
    .

    User avatar
    LattePanda
    Site Admin
    Posts: 1708
    Joined: Wed Jan 20, 2016 9:09 am

    Fri Jan 26, 2018 8:54 am

    Hi Xboxclassic ,many thanks! This is really helpful! :D
    We are the fans of LattePanda ! :lol:

    Post Reply