Reinstalling windows LP S70CR200-CC34F

General Info and Announcements from the LatteTeam and Distributors
Post Reply
User avatar
abbasmhd
Posts: 3
Joined: Thu Jun 21, 2018 10:26 pm

Thu Jun 21, 2018 10:41 pm

having issue after installing windows 10 on LP S70CR200-CC34F
after the new installation completes
few seconds after windows 10 boot up and logged in to desktop LP shutdown and i have to press the button to turn back on and the same things happens again

installing Linux image works good

User avatar
LattePanda
Site Admin
Posts: 2466
Joined: Wed Jan 20, 2016 9:09 am

Tue Jun 26, 2018 7:35 am

Please check your power system. It's also possible that Linux has less power consumption compared with Windows. What's your power adapter and USB cable spec?
Enjoy Tinkering with LattePanda ! :lol:

User avatar
lattepython
Posts: 3
Joined: Sun Jul 08, 2018 5:11 am

Sun Jul 08, 2018 12:13 pm

I have a same problem too. I boot the windows10 and few secounds later, the screen became black, but the led red still brinks. So I need to push reset button to enter the safe mode. In my case, when I entered windows with the safe mode, I saw a driver of pnp with !mark.
My LP is S70CR200-CC55E.

User avatar
lattepython
Posts: 3
Joined: Sun Jul 08, 2018 5:11 am

Wed Jul 11, 2018 8:36 am

I solved this problem by disable intel hd graphics driver. First, I entered to windows10 with safe mode, and opened the device manager. Find the display adoptor and open it. Then, right click on the intel hd graphics and disable it. I don't know why this problem happen, but I can use LP now. Please try it. ;)

Post Reply