Search found 17 matches

by pccastellano1989
Tue Mar 27, 2018 7:06 am
Forum: Troubleshooting
Topic: LP[2G/32GB - CR200-CC34F]-BIOS flash 64bit->32bit: unable to set boot order(every time is set to disabled)
Replies: 3
Views: 1345

Re: LP[2G/32GB - CR200-CC34F]-BIOS flash 64bit->32bit: unable to set boot order(every time is set to disabled)

Hi Guys! I solved the problem! The Image that i used to reinstall the system was corrupt. I download the image again using the tutorial in your site and now my boards work again 😃. In this new hardware revision I noticed that a new e-mmc is used(a Sandisk)..Are there others changes in this HW revisi...
by pccastellano1989
Thu Mar 15, 2018 1:56 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: LP[2G/32GB - CR200-CC34F]-BIOS flash 64bit->32bit: unable to set boot order(every time is set to disabled)
Replies: 3
Views: 1345

LP[2G/32GB - CR200-CC34F]-BIOS flash 64bit->32bit: unable to set boot order(every time is set to disabled)

Hi Guys! Recently i purchased 4 LP 2g/32GB (DFR0418): these boards have Windows 10 Home x64. I need to use the 32bit system, so I flash the BIOS (64bit->32bit version) using the topic in your website.The flash works successfully. I installed 32bit version without problems, but at restart, the board ...
by pccastellano1989
Wed Sep 06, 2017 8:04 am
Forum: Troubleshooting
Topic: [DEFECTIVE] LP 2G/32GB eMMC Often Stucks at Panda Logo
Replies: 6
Views: 2362

Re: [DEFECTIVE] LP 2G/32GB eMMC Often Stucks at Panda Logo

Hi!
Sorry for the late. I was on holiday :D.
I tried to flash the BIOS with the latest release (I) (board revision is 1.1). Now the board is more stable and it boots properly everytime.
Thanks a lot!
Pasquale
by pccastellano1989
Wed Jul 19, 2017 9:17 am
Forum: Troubleshooting
Topic: [DEFECTIVE] LP 2G/32GB eMMC Often Stucks at Panda Logo
Replies: 6
Views: 2362

Re: [DEFECTIVE] LP 2G/32GB eMMC Often Stucks at Panda Logo

Hi! I'm already using a cooling solution (your fan black and 5 heatsinks) in all the hot points. To low the temperature I also used a heatsink with a thermal pad on the other aluminium side of the board. CPU's clock is more stable and works correctly also during a remote management and the temperatu...
by pccastellano1989
Fri Jul 14, 2017 7:23 am
Forum: Technical Discussion
Topic: LP 2G/32GB - RTC Battery Connector embedded on the board
Replies: 1
Views: 1952

LP 2G/32GB - RTC Battery Connector embedded on the board

Hi Guys! Could be possible to buy a board WITH the RTC Battery Connector? On the DFRobot's site, I read that LP uses this connector but it's impossible to find it online: Material model:WF12502-02200 Specification description: Wafer 1.25mm 2p Vertical lock fog tin P.S. I love this board but for prof...
by pccastellano1989
Wed Jul 12, 2017 9:03 am
Forum: Technical Discussion
Topic: LP 2G/32GB rev2.0 Activated-NOT ACTIVATED-64bit preinstalled
Replies: 5
Views: 4312

Re: LP 2G/32GB rev2.0 Activated-NOT ACTIVATED-64bit preinsta

Hi! Lattepanda Team has released the BIOS UEFI x86 for this board. https://github.com/LattePandaTeam/LattePanda-Win10-Software/tree/master/Bios/LattePanda%20V1.2%20for%20CR200%20Z8350%20only/2G%20version%2032bit%20BIOS. I tested it and it works on all my board :-) Before flashing the BIOS, backup yo...
by pccastellano1989
Wed Jul 12, 2017 8:05 am
Forum: Troubleshooting
Topic: [DEFECTIVE] LP 2G/32GB eMMC Often Stucks at Panda Logo
Replies: 6
Views: 2362

Re: [DEFECTIVE] LP 2G/32GB eMMC Often Stucks at Panda Logo

Hi! thanks for the quick reply! I'm already using the CN2 header to supply the external power supply. The problem is present also when I use the Lattepanda power supply (5V/2.5A). I enabled the High Performance Profile to speed up the board performance (in normal conditions it's too slow with a low ...
by pccastellano1989
Tue Jul 11, 2017 8:49 am
Forum: Troubleshooting
Topic: [DEFECTIVE] LP 2G/32GB eMMC Often Stucks at Panda Logo
Replies: 6
Views: 2362

[DEFECTIVE] LP 2G/32GB eMMC Often Stucks at Panda Logo

Hi Guys! I've a problem with this board: often stucks at Panda Logo. If I power off/power on the board the problem persists. If I reset the board, it boots correctly. My power supply is 5V/3A. For my project is a bad thing: I can't access directly to the LP board everytime to reset it. Is there any ...
by pccastellano1989
Mon Jun 05, 2017 8:34 am
Forum: Technical Discussion
Topic: LP 2G/32GB rev2.0 Activated-NOT ACTIVATED-64bit preinstalled
Replies: 5
Views: 4312

Re: LP 2G/32GB rev2.0 Activated-NOT ACTIVATED-64bit preinsta

Hi! thanks for your answer! I activated Windows successfully with this tutorial :-). I noticed that rev2.0 works better than rev1.1: 1) GPU is more stable 2)Ram used is DDR3(no Low Power Profile :-) ) 3)Unique problem is the RAM usage: 2GB isn't enough (1.4GB used from Windows). Will this new board ...
by pccastellano1989
Wed May 31, 2017 10:41 am
Forum: Technical Discussion
Topic: LP 2G/32GB rev2.0 Activated-NOT ACTIVATED-64bit preinstalled
Replies: 5
Views: 4312

Re: LP 2G/32GB rev2.0 Activated-NOT ACTIVATED-64bit preinsta

Hi! I tried to reinstall a board using the WINPE x86 without success :( I went in the BIOS and I noticed that the bios version is for x64 project! BIOS_2G_32GB_Activated_rev2.0.jpg I can try a clean installation of Windows 10 Home x86 but it's very strange :oops: LP 2G/32GB rev 1.1 BIOS LP 2g_32GB r...