Помогите разобраться.

If you're having trouble with your LattePanda, here's the place to get help.
Forum rules
    Post technical issues here.

    - Discussion tone should be kept polite and focused on facts
    - Vulgar language or flaming constitutes an instant ban
    - Please note we cannot support PM requests for help
    - Members are asked to post in English only so that posts can be well received and properly monitored
    - You can find the RMA guide [here]
    - Please check if your question has already been answered before opening a new thread. If it has not, please verify the following:


    - Have you tried a hard reset?
    - Are you using a 5V@2A+ power supply and a high quality USB cable?
    - Have you tried powering the board through the CN2 headers?
    - Have you tried a cooling solution such as a fan or heatsink?
    - Have you tried reinstalling drivers?
    - Have you tried reloading the operating system?
    - Have you tried flashing the BIOS?
    - Are you able to flash the BIOS at the hardware level?

    If you have not found a solution, post a new issue. To speed up the process please let us know:
    - Have you tried the solutions listed above?
    - What board are you using? Standard (2GB RAM/32GB eMMC) or Enhanced (4GB RAM/64GB eMMC)?
    - Have you tried any other solutions?
    - How long have you had your board for?
    - When did you first boot your board?
    - Did it work ok before the issue occurred or has the issue always been there?
    - Use images and videos to help us understand the issue where possible

    If you are seeking RMA:
    - Please open a new topic rather than hijacking someone else's thread
    - Mark RMA posts with [DEFECTIVE] + <helpful description of issue>. We can then approve/disapprove each request
    - Completed RMA cases will be marked with [CLOSED]
    You can find the RMA guide [here]

    Resolved Issues
    - If you manage to fix an issue, please share your solution for the good of the community. It could help someone else in future.
    - If an issue is resolved the thread should be marked as [RESOLVED]. We can then sticky the thread to help people in future.

    What does troubleshooting support?
    - Hardware queries
    - Hardware issues that weren’t caused by you, e.g DOA board
    - Windows 10 specific issues
    Post Reply
    User avatar
    SergeyRus
    Posts: 1
    Joined: Thu Nov 08, 2018 12:43 pm

    Thu Nov 08, 2018 1:06 pm

    Совсем недавно приобрел LattePanda 4G / 64G.
    Один день было все нормально, пока я не попробовал обновить BIOS в связи с установкой Ubuntu.
    По чистой случайности записал на Flash не тот образ, в итоге после перезагрузки плата просто умерла, - постоянно мигает красный светодиод.
    Пробовал делать Hard Reset, -не помогло, затем с помощью программатора CH341A заливал все прошивки BIOS которые только нашел на репозитории,- результата нет. Прошу помощь, так как у меня на эту плату большие планы.
    Плата S70C REV/ 2.0
    S70 CR200 CC55F Чип W25Q64FV WINBOND

    Recently purchased LattePanda 4G / 64G.
    One day everything was fine until I tried to update the BIOS due to the installation of Ubuntu.
    By chance, recorded on a Flash is not the way, in the end, after a restart fee just died, constantly flashing red led.
    Tried to do Hard Reset, - did not help, then by means of the programmer CH341A filled in all firmwares of BIOS which only found on repository, - there is no result. I ask for help, as I have big plans for this fee.
    S70c REV/ 2.0 Board
    S70 CR200 CC55F Chip WINBOND W25Q64FV

    User avatar
    LattePanda
    Site Admin
    Posts: 2697
    Joined: Wed Jan 20, 2016 9:09 am

    Wed Nov 21, 2018 9:08 pm

    SergeyRus wrote:
    Thu Nov 08, 2018 1:06 pm
    Совсем недавно приобрел LattePanda 4G / 64G.
    Один день было все нормально, пока я не попробовал обновить BIOS в связи с установкой Ubuntu.
    По чистой случайности записал на Flash не тот образ, в итоге после перезагрузки плата просто умерла, - постоянно мигает красный светодиод.
    Пробовал делать Hard Reset, -не помогло, затем с помощью программатора CH341A заливал все прошивки BIOS которые только нашел на репозитории,- результата нет. Прошу помощь, так как у меня на эту плату большие планы.
    Плата S70C REV/ 2.0
    S70 CR200 CC55F Чип W25Q64FV WINBOND

    Recently purchased LattePanda 4G / 64G.
    One day everything was fine until I tried to update the BIOS due to the installation of Ubuntu.
    By chance, recorded on a Flash is not the way, in the end, after a restart fee just died, constantly flashing red led.
    Tried to do Hard Reset, - did not help, then by means of the programmer CH341A filled in all firmwares of BIOS which only found on repository, - there is no result. I ask for help, as I have big plans for this fee.
    S70c REV/ 2.0 Board
    S70 CR200 CC55F Chip WINBOND W25Q64FV
    Dear SergeyRus, please check with your purchasing channel to see if they can still provide a replacement for u. I think it should be still a BIOS refreshing issue. Should work if you re-program the BIOS with programmer! Coz it sounds like no hardware issue involved!
    Enjoy Tinkering with LattePanda ! :lol:

    Post Reply